Voor studenten

Weet jij al wat je gaat doen?

Of je nu gaat werken voor een werkgever of als ondernemer aan de slag, het blijft lastig kiezen als je nog niet precies weet wat je wilt. Het young professional programma The Warp van de Baak en The New School biedt je de beste voorbereiding en begeleiding bij keuzes over jouw toekomst.

De trainers en docenten van de Baak en The New School bieden je professionele begeleiding bij het ontdekken wat je echt wil gaan doen. Kies nu voor ons post hbo programma gericht op open oriëntatie en keuze voor een professionele carrière die bij jou past.

Waarom inschrijven?

The Warp biedt jou alle ondersteuning om je rustig te oriënteren op jouw carrière in loondienst of als ondernemer.  Wij helpen je om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, je professionele netwerk op te bouwen en in contact te komen met toekomstige werkgevers.

Naast persoonlijke begeleiding en trainingen gericht op jouw professionele ontwikkeling, werk je ook samen met bedrijven in projecten die je direct op je CV kunt zetten.

Neem contact met ons op

Wat levert dit programma jou op?
  • Persoonlijke begeleiding bij de oriëntatie van jouw professionele carrière
  • Ervaring met projectmatig werken aan vraagstukken van bedrijven die je direct op je CV kunt zetten
  • Certificaten van de Baak en The New School voor trainingen en workshops
  • Een kwalificatie van een post hbo programma voor op je CV
  • Veel nieuwe contacten en een professioneel netwerk waar je de rest van je werkende leven profijt van zult hebben

Onderwijsprogramma

Het onderwijsprogramma van 1 jaar bestaat uit vier blokken van 10 weken. Elk blok start met een kick-off seminar en eindigt in de laatste week met een portfolio presentatie en feedbacksessies.

Het programma bestaat uit persoonlijke begeleiding en coaching, seminars en workshops gericht op toekomstgericht ontwerpen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast werk je samen in projecten met andere young professionals, leeftijdsgenoten die net zijn afgestudeerd of één a twee jaar werkervaring hebben opgedaan. In het programma ben je ongeveer 15 uur per week bezig in projecten, netwerkbijeenkomsten, seminars, workshops coachingsgesprekken, groepswerk of werk je aan individuele opdrachten.

Community

Je wordt onderdeel van een community

Praktische informatie

Toelating

Om deel te kunnen nemen aan het vijfde jaar moet je zijn afgestudeerd en niet langer dan twee jaar werkervaring te hebben. Daarnaast is het belangrijk dat je een vaste dag per week reserveert en beschikbaar bent voor coachingssessies en momenten waarop je met je projectteam samenkomt.

Studiebelasting

De totale studiebelasting is ongeveer 15 uur per week. In de eerste en laatste week van elk blok is de studiebelasting ongeveer 20 uur.

Studiekosten

Deelname aan de 1 jarige opleiding kost 3.750,- euro. Het is mogelijk om de studiekosten in termijnen te betalen.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan dit bijzondere programma? Neem dan via onderstaande link direct contract op voor alle praktische informatie rond toelating en inschrijving.